ÇORUM / ALACA - Alaca Halk Eğitimi Merkezi

May

AÇIK ÖĞRETİM ORTAOKULU 3. DÖNEM SINAVLARI İÇİN E-SINAV RANDEVU ALMA İŞLEMLERİ BAŞLADI

EPALE - 2024 HALK EĞİTİMİ MERKEZLERİ KISA FİLM YARIŞMASI

May

Açık Öğretim  Lisesi 2023-2024 Eğitim ve Öğretim Yılı 3. dönem kayıt yenileme işlemleri  19 Nisan 2024 tarihinden, 13 Mayıs 2024 tarihi mesai bitiminde kadar yapılabilecektir.

May

AÇIK ÖĞRETİM ORTAOKULU 2023- 2024 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 3. DÖNEM KAYIT YENİLEME İŞLEMLERİ 19 NİSAN 2024 - 13 MAYIS 2024 TARİHLERİ ARASINDA YAPILACAKTIR.

AÇIK ÖĞRETİM ORTAOKULU ÖĞRENCİLERİNİN DİKKATİNE

ORTAOKUL 3. DÖNEM KAYIT YENİLŞEME İŞLEMLERİ

LİSE  3. DÖNEM KAYIT YENİLEME İŞLEMLERİ

PROJE KAPSAMINDA KURUMUMUZU HÜSEYİN GAZİ İLKOKULU ZİYARET ETTİ.

AÇIKÖĞRETİM LİSE VE ORTAOKUL ÖĞRENCLERİMİZİN DİKKATİNE!

HEMBA NIN KULANIM ŞEKLİ

HEMBA Nasıl Kayıt Olunur
Web Sitesinde Ana Sayfadan Tercih Ettiğiniz Kursu Seçiniz.
Açılan Ekranda Katıl Butonuna Tıklayın.
Kurslara Ön Kayıt Yaptırmak Üzere E-Yaygın Sistemine E-Devlet Şifresi İle Giriş Yapılır.
E-Yaygın Sisteminde Tanımlamış Olan Kursa Ön Kayıt Erkanı Açılır.
Kurs Bilgileri Kontrol Edilerek Onay Kutucuğu İşaretlenerek Kaydet Butonuna Tıklanır.
Kursa Giriş Şartlarını Gösteren Ek Belgelerin Bulunması Durumunda İse Bu Belgelerle Birlikte En Yakın Halk Eğitim Merkezine Başvuru Yaptırılarak Kursiyer Kayıt Onayı Yaptırılır.

Kursa Kayıt Süreci Sona Erdiğinde HEMBA Üzerinden E-Yaygın Sisteminden E-Devlet Şifresi İle Giriş Yapılarak Kurs Sürecinin Tamamlanması Ve Varsa Kurs Sonu Sınavının Sonuçlanması İle Süreç Devam Eder.

HALK EĞİTİMİ MERKEZLERİ

BİLİŞİM AĞI

SEVGİLİ ÖĞRENCİLER,

Bizlere 7/24 ulaşabilirsiniz.